Zorgambulance chauffeur

De Zorgambulance houdt zich bezig met het planbare, niet spoedeisende, laag complex ambulancevervoer. De inzet van de Zorgambulance vindt vooral plaats tijdens daguren, van maandag tot en met zondag.

Als Zorgambulancechauffeur krijg je de vervoersopdrachten van de MKA. Op basis van jouw geografische kennis van Twente bepaal je de beste route, waarbij je jouw rijstijl afstemt op de actuele situatie en de aanwijzingen van je collega. Je werkt samen met de Zorgambulance verpleegkundige en assisteert waar nodig. Verder behoren voertuig- technische en administratieve werkzaamheden tot de taken van de Zorgambulance chauffeur.

Voor deze functie voldoe je aan de volgende punten

  • Kennis op mbo-3 niveau is vereist, aangevuld met een diploma Basic Life Support met AED, geldig diploma EHBO (Rode of Oranje Kruis)
  • In het bezit van rijbewijs B en C1
  • Goede geografische regiokennis
  • Bereid tot het volgen van bij- en nascholing
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Affiniteit met de zorg (dit is een pré)

Momenteel hebben wij echter geen openstaande vacatures. Blijf ons volgen op onze social media, LinkedIn en/of op deze website voor de actuele situatie.
 

Solliciteren op deze functie kan indien er een vacature vacant is. Graag zien wij dan ook op dat moment jouw sollicitatie tegemoet. Houd daarom onze website in de gaten. Of volg ons op onze social media,  LinkedIn en/of op deze website. Dan kun je de vacature niet missen! Mocht je toch nog in de tussentijd vragen hebben, neem dan even contact op met de afdeling HR via de e-mail ( pz@ambulanceoost.nl ).