Werken bij

Wij waarderen collega’s met passie voor hun werk, professionals die ook graag investeren in hun eigen ontwikkeling. Bij Ambulance Oost zijn we samen verantwoordelijk voor hulpverlening in belangrijke en spoedeisende situaties. We willen steeds de best mogelijke en hoogwaardige zorg leveren. We zijn alert op de ontwikkelingen in het medische vakgebied, zodat we altijd vakkundig en accuraat kunnen handelen als het erop aankomt.

De regio Twente is het werkgebied van Ambulance Oost. Wij staan garant voor afwisselend werk, goede opleidingsfaciliteiten en een prettige werksfeer. Daarbij bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Altijd al gewild ?! 

 

Op dit moment hebben we een vacature: verpleegkundig centralist Meldkamer (MKA)

 

Vacature MKA

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze vacatures volg dan ook onze Facebook pagina of schrijf een open sollicitatie. Wilt u meer informatie over de functie? Bekijk dan de functieprofielen. Informatie over opleidingen in de ambulancesector kunt u vinden op de site Academie voor Ambulancezorg.

Meer informatie

Heeft u vragen over werken bij Ambulance Oost? Neem dan contact op met de afdeling P&O, door te bellen: 088-4820 259 of te mailen: pz@ambulanceoost.nl.