Werken bij Ambulance Oost

Ben jij in het bezit van een flinke dosis stressbestendigheid en klaar voor een uitdaging in de ambulancezorg? Wij zijn vaak op zoek naar nieuwe collega's. Wij bieden uitdagend en afwisselend werk, goede opleidingsfaciliteiten en een informele sfeer waar de deur altijd open staat.

Ambulance Oost is een zelfstandige organisatie voor ambulancezorg in de regio Twente. De medewerkers zijn professioneel en zeer betrokken. Samen voelen wij een grote verantwoordelijkheid in situaties waarbij ambulancezorg nodig is. Er wordt steeds samengewerkt om de beste zorg te leveren, nu en in een toekomst met allerlei veranderingen in het zorglandschap. We zijn alert op de ontwikkelingen in het medische vakgebied, zodat we altijd vakkundig en accuraat kunnen handelen als het erop aankomt.

Als we nieuwe collega’s zoeken, vind je de vacature onder de knop ‘vacatures/solliciteren’. Daarnaast zijn we actief op social media, dus blijf ons volgen op LinkedIn, Instagram en Facebook om op de hoogte te zijn van de actuele situatie, waaronder mogelijke vacatures.

Meer weten