Alles voor de beste zorg

Een noodsituatie? Dan staan wij voor u klaar! Snel en deskundig, met de beste zorg, door onze bekwame zorgverleners. Bij Ambulance Oost is alles gericht op die momenten dat het erop aankomt. We kennen de nieuwste technieken voor zorg en hulpverlening. We hebben snelle (digitale) contacten met ziekenhuizen en artsen. We werken continu aan onze deskundigheid en specialisatie voor steeds betere zorg. We houden onze kennis van de regio up to date: gebouwen, straten en pleinen, tijdelijke obstakels. Zo kennen we altijd de beste weg, zodat we snel op de juiste plek zijn. Natuurlijk zijn onze ambulances technisch tiptop in orde. We laten niets aan het toeval over, we staan dag en nacht voor u klaar.

Met goede voorlichting delen wij onze kennis. We vertellen u graag meer over onze innovatieve projecten!

Ambulance Oost: alles voor de beste zorg!

 

Mechanische Thorax Compressie

Het leveren van kwalitatief verantwoorde en succesvolle reanimaties stelt hoge eisen aan onze ambulancehulpverleners. Vanaf eind april 2016 maken wij - als het erop aankomt - gebruik van een innovatieve techniek: mechanische thorax compressie (MTC), ofwel automatische hartmassage.

Lees meer

MTC training februari 2016 2

 

Kinderboek en Bogus

Ambulancevervoer is een ingrijpende ervaring, zeker voor een kind. Er gebeurt vaak veel in korte tijd, het is hectisch en stressvol. Wij vinden het belangrijk om daar aandacht aan te besteden.

Lees meer

Bogus handpop 2021