Centralist zorgcoördinatiecentrum

Aantal uur
36
Type contract
Bepaalde tijd
Locatie
Hengelo

Functie inhoud

Ben jij de enthousiaste zorgprofessional die zich volop wil inzetten voor de juiste zorg op het juiste moment? Ga de uitdaging aan en bouw samen met ons vanuit deze pioniersfunctie aan zorgcoördinatie in Overijssel. We zijn op zoek naar centralisten zorgcoördinatiecentrum. 

Taken en verantwoordelijkheden

Je werkt vanuit het zorgcoördinatiecentrum (ZCC). Dit is de plek waar zowel spoed- als niet spoedeisende zorgvragen binnenkomen. Je fungeert als spil tussen de zorgvrager, de verschillende ketenpartners die op het ZCC samenwerken en de zorgverleners in het veld. Je werkt vanuit het zorgcoördinatiecentrum (ZCC) in Hengelo, maar het is ook mogelijk om op het ZCC in Zwolle te werken. Werkzaamheden in Zwolle vinden plaats bij onze collega-organisatie Ambulance IJsselland.

Bekijk alle informatie over de functie en welke eisen we stellen in het functieprofiel centralist zorgcoördinatiecentrum. Dit heb jij in huis:

Jouw kennis

- Mbo-4 diploma verpleegkundige of doktersassistent.
- Werkervaring binnen de (spoed)zorg en in het bezit van een zorghart.
- Je bent een pionier en denkt graag mee over ontwikkeling van zorgcoördinatie en jouw functie als centralist.
- Je bent leerbaar en gemotiveerd om een opleiding te volgen.
- Je houdt overzicht in complexe situaties.
- Je bent handig met een PC en bijbehorende middelen en applicaties weet jij goed te gebruiken.
- Je bent in staat om vanachter de knoppen met een helicopterview binnenkomende zorgvragen te behandelen.
- Tijdens de opleidingsperiode van ongeveer 5 maanden dien je fulltime te werken (36 uur). Na de opleidingsperiode is het mogelijk om parttime uren te gaan werken.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie die net als de organisatie volop in ontwikkeling is. Onze organisatie kent een prettig en inspirerend werkklimaat en we hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en kwaliteiten.

Als centralist zorgcoördinatiecentrum val je in FWG salarisschaal 45 en werk je onder uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de cao Ambulancezorg. Denk aan:

- Onregelmatigheidstoeslag.
- Reiskostenvergoeding woon-/werkverkeer.
- Bijdrage zorgverzekering.
- Goede pensioenregeling bij ABP waarvan werkgever 70% bijdraagt.

Procedure

Ben je enthousiast geworden? Reageren is nog steeds mogelijk. Nadat jij hebt gesolliciteerd nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Pas je in het functieprofiel? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek, zodat we kennis met elkaar kunnen maken. Een meeloopdag, referentiecheck en assessment kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren in Zwolle?

Bekijk ons functieprofiel 'centralist zorgcoördinatiecentrum' en klik op de link om direct te solliciteren in Zwolle.

Contact

Heb je vragen over deze functie? Onze HR-collega's staan je graag te woord. Neem gerust contact met hen op via hr@ambulanceoost.nl.

Direct solliciteren

Terug