Nieuws

Heel Europa wil deze nieuwe ambulance uit Twente

27 juni 2019

Mooi artikel in Tubantia van 26-6-2019 over concept van onze nieuwe ambulances. HENGELO - Twentse ambulances trekken internationaal de aandacht. De ziekenwagens van Ambulance Oost zijn zo slim ingericht dat er vanuit diverse Europese landen belangstelling is getoond voor het concept.

Lees meer

Minister Bruins kiest voor kwaliteit en continuiteit in ambulancezorg

25 juni 2019

Goed nieuws voor onze ambulancesector. Minister Bruins kiest voor kwaliteit en continuiteit in ambulancezorg

Lees meer

Jaarverslag 2018

15 mei 2019

Bekijk hier ons jaarverslag over 2018!

Lees meer

Donatie aan Kika

25 april 2019

Leuke actie - Goede doel- Goed resultaat Zaterdag 16 maart jl. hebben we met onze reguliere - en met onze Zorgambulance bij het MST in Enschede en het ZGT in Almelo gestaan. Er was enorm veel belangstelling en we hebben de bezoekers van de Open dag Zorg met plezier tekst en uitleg gegeven over ons werk. Ook hebben we gadgets verkocht ten bate van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) en hebben we totaal € 300,- kunnen doneren.

Lees meer

Uitzending gemist? Team Spoedeisende Hulp

19 maart 2019

Maandag 18 maart 2019 was de eerste uitzending van de reeks van Team Spoedeisende Hulp. in deze serie worden medewerkers van de Spoedeisende Hulp gevolgd. Omdat wij ook patienten naar het MST Enschede brengen zijn wij ook af en toe in beeld. De serie wordt elke maandag uitgezonden op RTL5

Lees meer