Nieuws

Ambulancediensten werken samen in Sint Maarten

24 oktober 2017

Ambulancediensten Brabant Midden-West-Noord, Groningen, IJsselland en Oost werken samen aan wederopbouw op Sint Maarten na orkaan Irma. Op verzoek van de Sint Maartense minister Lee (Volksgezondheid, sociale ontwikkeling en arbeid) aan het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties hebben ambulancediensten Ambulancezorg Groningen, RAV IJsselland, Ambulance Oost en RAV Brabant Midden-West-Noord een team naar Sint Maarten gestuurd. Het team, dat bestaat uit verpleegkundig…

Lees meer

Introductie nieuwe Ambulance 2017

08 september 2017

Vandaag is onze nieuwe ambulance gepresenteerd, deze Ambulance 2017 is het resultaat van een samenwerking tussen de VOMA* commissie van Ambulance Oost en Ambulancebouwer Miesen.

Lees meer

Jaarverslag 2016

29 augustus 2017

Iets later dan u van ons gewend bent...het jaarverslag 2016

Lees meer

‘De mensen van de ambulance? Die redden levens’

07 augustus 2017

Met de folder ‘De mensen van de ambulance? Die redden levens!’ kijken wij met veel plezier graag samen met u terug op de aanleiding, doelstellingen, feiten, achtergronden, resultaten en reacties na vierenhalf jaar publiekscampagne over de ambulancezorg.

Lees meer

Nieuwe gordelset in ambulances

20 juli 2017

Alle brancards van Ambulance Oost worden voorzien van nieuwe gordelsets. Deze gordelsets zijn makkelijker in gebruik en zijn makkelijk te reinigen, een welkome aanvulling op de patientveiligheid.

Lees meer