Nieuws

Minister Bruins kiest voor kwaliteit en continuiteit in ambulancezorg

25 juni 2019

Goed nieuws voor onze ambulancesector. Minister Bruins kiest voor kwaliteit en continuiteit in ambulancezorg

Lees meer

Jaarverslag 2018

15 mei 2019

Bekijk hier ons jaarverslag over 2018!

Lees meer

Donatie aan Kika

25 april 2019

Leuke actie - Goede doel- Goed resultaat Zaterdag 16 maart jl. hebben we met onze reguliere - en met onze Zorgambulance bij het MST in Enschede en het ZGT in Almelo gestaan. Er was enorm veel belangstelling en we hebben de bezoekers van de Open dag Zorg met plezier tekst en uitleg gegeven over ons werk. Ook hebben we gadgets verkocht ten bate van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) en hebben we totaal € 300,- kunnen doneren.

Lees meer

Uitzending gemist? Team Spoedeisende Hulp

19 maart 2019

Maandag 18 maart 2019 was de eerste uitzending van de reeks van Team Spoedeisende Hulp. in deze serie worden medewerkers van de Spoedeisende Hulp gevolgd. Omdat wij ook patienten naar het MST Enschede brengen zijn wij ook af en toe in beeld. De serie wordt elke maandag uitgezonden op RTL5

Lees meer

Persbericht draagproef ambulancekleding

04 februari 2019

PERSBERICHT Ambulancehulpverleners testen nieuwe kleding Vanaf 6 februari t/m 27 februari 2019 testen ambulancehulpverleners tijdens een draagproef de nieuwe ambulancekleding. Tijdens de test wordt gelet op de functionaliteit en het comfort van de kleding. De mensen in de nieuwe kleding zijn de vertrouwde ambulancehulpverleners, met dezelfde bevoegdheden, kennis en kunde als hun collega’s in de huidige geel/groene ambulancepakken.

Lees meer