Nieuws

VWS verlengt campagne ‘De mensen van de ambulance’

12 april 2016

Op donderdag 7 april 2016 kondigde Veronique Esman, plv. DG VWS, aan dat minister Schippers de subsidie voor de campagne ‘De mensen van de ambulance’ met een jaar verlengt. Mevrouw Esman: “Minister Schippers vindt informatie over ambulancezorg en het werk van ambulancehulpverleners belangrijk.

Lees meer

Prima resultaat ambulancewedstrijden

08 april 2016

Net buiten de prijzen maar een zeer goede prestatie voor het team van Ambulance Oost

Lees meer

Twee jaar campagne 'De mensen van de ambulance'

30 maart 2016

In 2014 lanceerde Ambulancezorg Nederland de twee jaar durende campagne 'de mensen van de ambulance' Op 6 en 7 april tijdens een landelijk event voor de ambulancezorg wordt de campagne officieel door de minister van VWS afgesloten. Wilt u nog eens terugkijken naar de campagne; lees dan hier de berichten over de aftrap, de aanleiding, het doel en over de alle geplande activiteiten van de afgelopen twee jaar.

Lees meer

Burgeralarmering met HartslagNu app

30 maart 2016

Er is een nieuwe HartslagNu app beschikbaar voor alle burgerhulpverleners in Nederland die in het bezit zijn van een smartphone.

Lees meer

Europese dag 112

11 februari 2016

11 Februari 2016 de zevende editie van de ‘Europese dag voor het alarmnummer 112’. Tegelijkertijd was bij toeval op deze dag een grote oefening voor de verpleegkundig centralisten van Ambulance Oost.

Lees meer