Nieuws

Vacature verpleegkundig centralist meldkamer

05 december 2022

“Houd je hoofd koel & je hart warm!” Ben jij een zorgtalent met een hart voor de acute zorg en ben je op zoek naar een dynamische baan? Word verpleegkundig centralist en wees van betekenis voor een ander. Op de niet acute momenten én als elke minuut telt.

Lees meer

Zorgambulance nu ook op zondag

19 september 2022

De zorgambulance is het concept binnen de ambulancezorg, waarbij comfort en persoonlijke aandacht voor de patiënt centraal staan. De indicatiestelling voor een inzet van de zorgambulance vindt plaats vanuit de meldkamer.

Lees meer

Ambulance Oost start pilot met Emergency plug

10 januari 2022

In alle omstandigheden willen wij de beste zorg leveren. Dat doen we in gecontroleerde en in ongecontroleerde omstandigheden. En vooral in deze laatste moeten we soms extra maatregelen  nemen om uw en onze veiligheid te waarborgen. Met de komst van bijna volledig computergestuurde elektrische voertuigen is er sprake van nieuwe situaties die vragen om nieuwe maatregelen.

Lees meer

112 nieuws dove mensen en slechthorenden

20 augustus 2020

In juni jl. is de analoge teksttelefoon (doventeksttelefoon) komen te vervallen.

Lees meer

A touch of Red - het nieuwe ambulanceuniform

04 augustus 2020

Ook voor ons is de overgang van het oude naar het nieuwe uniform bijna afgerond. Op een enkele uitzondering na komt u onze medewerkers tegen in het nieuwe uniform. Wat ging er allemaal aan vooraf....

Lees meer