Vacature Zorgambulance chauffeur

20 april 2022

De zorgambulancechauffeur houdt ervan om te rijden. Met zijn sociale en verzorgende karakter zorgt hij voor optimaal vervoer van onze patiënten. Soms is het druk, soms is het rustig maar het werk op de zorgambulance is altijd bijzonder.

Is dit jouw baan? Wij hebben een vacature

De chauffeur zorgambulance en de verpleegkundige zorgambulance verlenen in samenwerking zorg en begeleiding aan patiënten. Hierbij is de chauffeur zorgambulance primair verantwoordelijk voor het vervoer en de veiligheid van de patiënten en verwanten (mantelzorgers en/of naasten).

De zorgambulancechauffeur zorgt ervoor dat onze patiënten comfortabel en veilig vervoert worden. Het gaat daarbij om planbare en (laag)complexe zorg. Met (laag)complex wordt bedoeld dat het gaat om in principe voorspelbare, niet acuut levensbedreigende situaties. Het betreft voornamelijk vervoer van patiënten tussen het woon- of verblijfadres en/of zorgorganisatie voor diagnostiek, therapie, opname of ontslag. Met behulp van de medische inventaris van de zorgambulance is beperkt controle en behandeling mogelijk.

Meer weten? Lees hier verder

Direct solliciteren doe je hier

Terug