Nieuws

Vacature - operationeel manager ICT

18 april 2019

Zorg en techniek komen steeds meer samen. Heb jij altijd al in het hart van de acute zorg willen werken en bij jij een bevlogen operationeel manager ICT? Dan is Ambulance Oost op zoek naar jou. In verband met een toename van werkzaamheden, nieuwe projecten en innovaties willen wij uitbreiding van ons ICT team. Wij zijn op zoek naar de ICT’er die technische ontwikkelingen als een uitdaging ziet, de toepassing van de ontwikkelingen binnen de organisatie stimuleert en ervan houdt…

Lees meer

Uitzending gemist? Team Spoedeisende Hulp

19 maart 2019

Maandag 18 maart 2019 was de eerste uitzending van de reeks van Team Spoedeisende Hulp. in deze serie worden medewerkers van de Spoedeisende Hulp gevolgd. Omdat wij ook patienten naar het MST Enschede brengen zijn wij ook af en toe in beeld. De serie wordt elke maandag uitgezonden op RTL5

Lees meer

Persbericht draagproef ambulancekleding

04 februari 2019

PERSBERICHT Ambulancehulpverleners testen nieuwe kleding Vanaf 6 februari t/m 27 februari 2019 testen ambulancehulpverleners tijdens een draagproef de nieuwe ambulancekleding. Tijdens de test wordt gelet op de functionaliteit en het comfort van de kleding. De mensen in de nieuwe kleding zijn de vertrouwde ambulancehulpverleners, met dezelfde bevoegdheden, kennis en kunde als hun collega’s in de huidige geel/groene ambulancepakken.

Lees meer

Vacature Ambulanceverpleegkundige

31 januari 2019

Jij bent de HBO verpleegkundige of MBO A- verpleegkundige (met specialisatie SEH, IC of anesthesie), die houdt van afwisselend werk met daarin een grote mate van zelfstandigheid. Ambulance Oost is de regionale ambulancevoorziening in de regio Twente en kan jou mogelijk bieden wat je zoekt.

Lees meer

Pilot Streettriage

13 december 2018

Hulp voor mensen met verward gedrag Iemand die verward gedrag vertoont op straat, heeft zo snel mogelijk de juiste hulp nodig. Maar hoe en waar kun je het beste bepalen wat dat is? In Twente start op 1 januari 2019 de pilot Streettriage, waarbij de ggz-verpleegkundige, ambulancemedewerker en politie samen op pad gaan. Een mooie samenwerking tussen Dimence, Mediant, Ambulance Oost, politie en de Twentse gemeenten.

Lees meer