Belangrijke techniek

De wereld van de ambulancezorg is voortdurend in beweging. Zowel technisch als medisch gaan de ontwikkelingen in snel tempo. Er zijn voortdurend nieuwe mogelijkheden, niet alleen in de directe zorg aan de patiënt maar ook in de randvoorwaarden zoals wagenpark, hulpmiddelen, en communicatie technieken. Continue worden nieuwe ontwikkelingen gemonitord en beoordeeld op toepasbaarheid en kwaliteitsverbetering. We lopen graag voorop in vernieuwingen die de kwaliteit aantoonbaar verbeteren.

 

Protoype - Ambu 2017

Presentatie nieuwe ambulance voorzien van de laatste innovaties

Lees meer

Mechanische Thorax Compressie

Het leveren van kwalitatief verantwoorde en succesvolle reanimaties stelt hoge eisen aan onze ambulancehulpverleners. Zij presteren onder druk en passen hun kennis en vaardigheden toe in een vaak hectische situatie.

Lees meer

SMART

Om onder grote druk hoogwaardige zorg te kunnen verlenen, is periodieke scholing van onmisbaar belang. Met het geavanceerde opleidingsconcept SMART krijgen medewerkers een simulatietraining op maat. SMART staat voor Simulated Mobile Ambulance Resource Training.

Lees meer

Beter hoorbaar, beter zichtbaar

De Martin-hoorn én een effectiever flitspatroon. Ofwel: een extra sirene en een beter zichtbare blauwe lamp. Deze dubbele innovatie voor onze ambulances biedt op termijn meer veiligheid bij spoedeisende ritten. Voor de Martin-hoorn is dit al gebleken uit eigen onderzoek en overtuigende testen in de praktijk. De komende maanden loopt een pilot voor een verbeterd flitspatroon van de blauwe lamp. Met als doel: nóg veiliger op plaats van bestemming komen.

Lees meer

Ergo en hulpmiddelen

Powerload - de elektrische brancard

Lees meer