Ambulanceverpleegkundige

De ambulanceverpleegkundige is een speciaal voor deze functie opgeleide verpleegkundige. Als ambulanceverpleegkundige kun je op systematische en methodische wijze de hulpvraag van een patiënt herkennen. Op basis van je diagnose verleen je zelfstandig de gewenste zorg. Je bent inzetbaar bij alle vormen van spoedeisende medische hulpverlening en gepland ziekenvervoer. Ook het verrichten van civiel geneeskundige taken in het kader van rampenbestrijding behoren tot de werkzaamheden van de ambulanceverpleegkundige.

Henk en Kitty nieuwe uniform

Voor deze functie voldoe je aan de volgende punten:

  • BIG-geregistreerd
  • HBO-V of MBO verpleegkundige A niveau 4 met specialisaties als SEH, IC of anesthesie
  • in het bezit van het diploma ambulanceverpleegkundige, dan wel de bereidheid de opleiding hiervoor te volgen
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • goed analytisch vermogen
  • in het bezit van rijbewijs B

Momenteel hebben wij echter geen openstaande vacatures. Blijf ons volgen op onze social media, LinkedIn en/of op deze website voor de actuele situatie.
 

Solliciteren op deze functie kan indien er een vacature vacant is. Graag zien wij dan ook op dat moment jouw sollicitatie tegemoet. Houd daarom onze website in de gaten. Of volg ons op onze social media,  LinkedIn en/of op deze website. Dan kun je de vacature niet missen! Mocht je toch nog in de tussentijd vragen hebben, neem dan even contact op met de afdeling HR via de e-mail ( pz@ambulanceoost.nl.).